Centrum pro osoby bez domova Dům sv. Pavla

Dům sv. Pavla je centrum sociálních služeb pro osoby bez domova. Jeho součástí jsou služby Nízkoprahové denní centrum pro ženy i pro muže (služba je poskytována zdarma), Noclehárna a Azylový dům pro muže. Jednotlivé služby mají svá specifika, ale základním přístupem všech je nehodnotit a nesoudit, nýbrž podat pomocnou ruku.

mám zájem o tuto službu

... Každý člověk je pro nás důležitý ...

Ošetřovna

Projekt Ošetřovna v rámci Domova sv. Pavla vychází z dlouhodobého poskytování základní zdravotní péče lidem bez domova. Hlavním cílem projektu je zajištění dostupnosti a pravidelné zdravotní péče těmto lidem.

Výdej stravy

Výdej stravy je doplňkovou fakultativní službou Nízkoprahového denního centra při Domu sv. Pavla. Základní myšlenkou je umožnit podání teplého jídla (polévky) lidem bez domova alespoň jedenkrát denně.

Jak nás můžete podpořit?

Budějcká noclenka          Budějcká stravenka

Kde nás najdete?

Riegrova 32, 370 01 České Budějovice

mapa DsP final

Sociální služba je podpořena z rozpočtu Jihočeského kraje a Statutárního města České Budějovice.

nove_logo kraje     logo-web

Stížnost na kvalitu služby